Ho Chi Minh

6/3  åkte vi tillbaks till o Chi Minh och resan gick bra. Vi kom på eftermiddan så resten av dagen tog vi det bara lugnt och gick omkring i parkerna och köpte god mat.

8/3 blev mammis matförgiftad nar vi  åt indisk mat. Mamma tyckte inte att maten var så fräsch och det hade hon rätt i, hon fick jätteont i magen hela natten. Dagen därpå fick jag gå och äta frukost själv  och sen gick jag till en liten butik och kollade om det fanns elektrolytpulver men det fanns det inte. Sen har vi mest legat pa rummet men nu är mamma lite bättre så vi ska gå och titta p en waterpuppetshow det är en slags dockteater. 
ru

9/3 

Dockteatern var jättebra de styrde dockorna i vattnet det krävs fingerfärdighet för det. De som spelade msiken och sjöng stod på sidan av vattnet. Waterpuppet är något som de har hållit på med i Kina och Vietnam sen 1100-talet. Dockorna var väldigt fina.

I dag har vi varit på ett hinduiskt tempel och p Ho Chi Minh museet. Mamma är fortfarande inte bra i magen men lite bättre. Hon har inte ätit något än men jag åt nyss grillat fläsk med nudlar, chili och anisbasilika.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

usch då. hoppas det är bättre nu.

2012-03-10 @ 06:34:50
Postat av: Anonym

usch då. hoppas det är bättre nu.

2012-03-10 @ 06:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0